Kennel Røverstedmølle´s befinder sig på en lille landejendom ved Dronninglund storskov i Nordjylland. Vi er registreret som kennelmærke, hvor vi begge i juni 2015 har gennemført DKK`s opdrætteruddannelse i genetik, reproduktion, parring,fødsel, adfærd 1 og DKK jura. 

Ove har været aktiv jæger i ca 42 år, træner jagthund og er skydeinstruktør, når der er behov. Heidi træner jagthund, men går ikke med jagtgeværet grundet dårlig skulder. Vi har hjulpet som aktivister i DMK og deltager på udstillinger og div. aktiviteter i DMK. Vi er begge seniorpensionister så vi har masser af tid til at opdrætte hvalpe.

Det er vores mål, at bidrage til at deltage i avlen af Kleiner münsterlænder og opdrætte friske, sunde racetypiske hunde, der opfylder kravene om sundhed-godt temperament-god psyke-gode nerver- og stor dressurbarhed. Vi følger bla. DMK`s vejledninger ved valg af hanhund samt gode råd fra andre opdrættere. 

Tæven vaccineres før parring mod herpesvirus + en uge før fødslen.

Hvalpene fodres kun med foder af  god kvalitet. 

Hvalpene bor inde i huset og har adgang til både have og hundegård hele dagen, hvilket gør at de hurtigere bliver kendt med renlighed. Hvalpene bliver ligeledes langsomt udsat for lydCV udover de hjemlige lyde.

Alle hvalpe kommer i hænder hver dag og de får den sidste uge flere køreture i bil. Der er først besøg når hvalpene er 5 uger gamle. Køber må gerne komme flere gange de næste uger.👍

Har hvalpekøberen et specielt ønske vedrørende stimulering,  kan vi tale om det.

En hvalp købt hos Kennel Røverstedmølle`s er dyrlægekontrolleret/chipsmærket og vaccineret få dage inden den udleveres til sin nye ejer. Tæven ormebehandles 1 gang i drægtighedsperioden. Hvalpen er blevet ormebehandlet som 3 og 6 uger + lige inden aflevering som 8 ugers hvalp. Der medleveres  stamtavle/ sundhedsbog. DMK kommer ud og laver sundhedstest på alle hvalpe, hvor de bl.a noterer  hvalpenes sundhedsforhold/hvordan var fødslen/ mv.

Hvalpen får også et stykke tæppe/foder/folder med gode råd med til sit nye hjem.

Hvalpene er under deres 8 ugers rejse, henimod deres nye hjem, altid under opsyn hele dagen. Vi har ingen hjemmeboende børn, men hvalpene stifter bekendskab med børn og forskellige voksne.

Køber skal når hvalpen er fyldt 1 år have den HD forograferet.

Vi betaler rekvisitionen hos DKK ved HD foto. 

Vi sælge kun Kleiner münsterlænder til jæger eller jagtrelateret træning/prøver