Luca er en dejlig tæve på 6 år og er ikke længere i avlen

Luca er Heidis første jagthund som hun træner med. Luca er kontaktsøgende, en dejlig familiehund, hurtig til at lære, meget glad for vand og god til at apportere herfra, god jagtdrift og søger godt når hun er i marken. Luca er en hund som vil kunne trænes af de fleste.

Som unghund fik hun 1. præmie både i Hjallerup Jagtforening og Bolle Try jagtforening og blev dermed udtaget til Dorfprøven, hvor hun ærgeligt nok blev højløbsk på dagen.

Åben klasse 2019 fik hun 10 point  i vand, 8 point  på 250m kaninbane,  9 point i lydighed men desvære gik vi ned på duerne med kun 7 point, hun gik lige i mosen, men kom ind med duerne til sidst. Ingen udtagelse denne gang til Dorfprøven.

2021 Fik Luca 1 præmie i Bolle Try jagtforening og denne gang ikke i løbetid så vi er med 1. august. Næste år bliver det veteran klassen.

Luca har bestået DJU's Apporteringsprøve på Samsø

Luca har bestået udvidet apportering med 207 point i Skive

Luca har bestået slæb og apportering i Klim 

Vi træner flittigt i Bolle Try og Hjallerup jagtforening, Aalborg jagthundeklub samt apportering hele året hos Nordjysk hundetræning (labrador/retriverklubbens koncept). 

Luca er præmieret på flere udstillinger med excellent.

Nu mangler hun bare nogle markprøver som hun skal på 2020-2021. Markprøverne gik rigtig godt i 20efterår/forår 21, vi fik ikke held til stand på fugl til gengæd var vi med hele dagen på samtlige prøver.